Bootcamp

Sporten in de buitenlucht bij Bootcamp Gorinchem

Zit je de hele dag al binnen, achter je computer te werken? Doe dan mee aan Bootcamp van Basic-Training in Gorinchem! Hiermee ben je gegarandeerd een uur lang lekker buiten bezig, terwijl je aan je lichaam werkt! En ja, dat betekent dus door weer en wind: bij regen, sneeuw, hagel, wind, maar gelukkig ook zomers weer. Maar het mooie is: ook al regen je helemaal nat tijdens de training… Uiteindelijk zit je na die warme douche altijd met een extra voldaan gevoel op de bank. Want je hebt het toch maar mooi weer even gedaan!

Trainingsattributen uit de omgeving

Bootcamp Gorinchem biedt door de buitenlucht ook iedere keer weer een andere les. Met een groep van vijftien deelnemers trek je de omgeving in, bijvoorbeeld het Lingebos in Vuren. Of juist vanuit de Spijksedijk langs de stadswallen van Gorinchem. Het mooie bij Bootcamp is dat je omgeving ook zorgt voor de juiste trainingsattributen: bankjes, bomen, hekjes. Alles wat je maar wilt kun je gebruiken!

Niet voor softies

Maar wat is Bootcamp? Deze intensieve sportvorm is ontstaan door het leger in de Verenigde Staten en is bedoeld om militairen in zo kort mogelijke tijd fit te krijgen. En vooral dat aspect hebben we eruit gehaald voor Bootcamp Gorinchem: fit worden dankzij intensieve training. Conditie opbouwen, uithoudingsvermogen verbeteren; allemaal door middel van cardio-training, kracht- en intervaltraining. Hoewel onze bootcamp bekend staat als zeer uitdagend en wat zwaarder dan gemiddeld, hebben we de drillmasters thuisgelaten. Wij blijven gewoon vriendelijk, ook als het even niet lukt.