Personal training

Waarom starten bij Personal Training Gorinchem?

Waarom starten met een personal trainer van Personal Training Gorinchem? Natuurlijk kun je ook met jezelf aan de slag gaan, maar dat heb je waarschijnlijk al eerder geprobeerd. Misschien met kortstondig succes of dwalend in een sportschool. Je hebt een doel, maar je weet niet precies hoe je daar moet komen. Een personal trainer van Personal Training Gorinchem staat dichtbij jou en stelt een trainingsschema op, dat volledig is gebaseerd op jouw persoonlijke doelen, sterke punten en valkuilen. Tijdens een uitgebreide bepalen we jouw nulpunt en gaan van daaruit samen aan de slag, op naar jouw doelen!

Lange termijn resultaten*

Bij onze personal training gaat het niet alleen om het bereiken om jouw doelen, maar ook om deze te behouden. Wij willen graag dat jij op lange termijn die verandering behoudt. Fitter worden en blijven, afvallen en op gewicht blijven, gezonder gaan eten en dit lekker gaan vinden. Daarom maken wij naast een persoonlijk trainingsschema ook een persoonlijk voedingsschema, opgesteld door een voedingsconsulente. Hierbij volg je niet puur het voedingsschema, maar leer je ook hoe je gezonde voeding in je dagelijkse leven integreert. Denk aan bewuster boodschappen doen, weekmenu’s maken en tijd nemen om te koken.

Ook na afloop van de trainingsperiode laten we je niet meteen los, want terugvallen in je oude patroon is snel gedaan. Daarom zetten we je zo nu en dan nog even op scherp, door te vragen hoe het met je gaat. Zodat je uiteindelijk voldoende bewust bent om helemaal zelfstandig door te gaan.

(*)Disclaimer: Resultaten kunnen per persoon verschillen. Lees meer

Voordelen Personal Training Gorinchem

Alle voordelen op een rijtje:

=

Intensieve begeleiding, via WhatsApp en in de gym

=

Groot doel: wat wil je bereiken?

=

Fitter zijn!

=

Weekmenu’s leren maken

=

Voedingsschema van voedingsconsulente

=

Klein doel: verbeter de kwaliteit van je leven!

=

Beter leren plannen

=

Ook weightlifting