Over

Serieus én met plezier trainen bij CrossFit Gorinchem

Dirk Jan heeft in 2012 Basic-Training opgericht in Gorinchem, een sportonderneming die Bootcamplessen geeft. Inmiddels is daar ook Personal Training én CrossFit bijgekomen, voor iedereen toegankelijk die in de regio van Gorinchem woont.

Basic-Training heeft drie vaste gecertificeerde instructeurs, onder wie oprichter Dirk Jan Bartels, die precies weten wat ze moeten doen tijdens de trainingen. Dirk Jan heeft jaren bij Defensie gewerkt en heeft daar de nodige ervaring opgedaan op het gebied van fitheid en op een juiste manier met je lichaam om te gaan. De structurele werkwijze van Defensie klinkt dan ook wel door in de lessen van Basic-Training. Maar tegelijkertijd hoef je geen drillsergeant te verwachten: hoewel er serieus wordt getraind, wordt er niet geschreeuwd. Het gaat bij Basic-Training ook vooral om enthousiasme, plezier, en contacten opdoen.

De CrossFitlessen in Gorinchem worden gegeven in een box aan de Schelluinsevliet in Gorinchem. De omgeving van onze trainingsruimte is niet opgepimpt, maar rauw en oldschool. Veel belangrijker dan in een mooi pand investeren, vinden we het om onze inkomsten te steken in onze trainingsmiddelen: stangen, kettlebells of andere apparatuur. Maar het belangrijkste trainingsmiddel dat je in onze trainingslocatie kunt vinden ben jij! Jouw lichaam is eigenlijk die fitnessmachine, waardoor jij uiteindelijk fit wordt!