Referenties

Submit your review1234
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 28 reviews
by Marloes on
Zou u ons bedrijf aanbevelen?: Ja

Na jaren in de sportschool trainen en vele uren groepslessen verder was ik toe aan een nieuwe uitdaging dus besloot een proefles bij CrossFit Gorinchem te doen. De workout was zwaar, maar absoluut uitdagend. Nu, paar maanden verder....zijn de workouts nog altijd zwaar, maar het enthousiasme van de coaches en vooral mede CF'ers werkt motiverend. Ik leer elke week toch weer iets nieuws, of merk progressie, of verbeter mn scores. In deze box staat goede techniek centraal en dat vind ik een groot pluspunt. Kortom, ik raad het absoluut iedereen aan die uitdaging en motivatie zoekt!

by Indra Kolmus on
Zou u ons bedrijf aanbevelen?: c

Zeer professionele en goede coaches met persoonlijke aandacht hoog in het vaandel. Naast de coaches helpen de deelnemers elkaar ook waar het kan. Je voelt je vanaf het begin meer dan welkom. Hoe fit of 'niet-fit' je ook bent: je kunt altijd meedoen.

by Matthijs on
Zou u ons bedrijf aanbevelen?: Ja

Het aanstekelijke enthousiasme van Dirk Jan zorgt ervoor dat je na wéér een avond stuk gegaan te zijn tijdens CrossFit de dag erna gewoon weer op de stoep staat... :PVoor iedereen die er verloren bij loopt op de sportschool is CrossFit een verademing.De training vliegt voorbij en de resultaten zijn indrukwekkend.Daarbij helpt ook het positieve groepsgevoel in deze box je de training door.Keep up the good work (en tot morgen)

by Amina on
Zou u ons bedrijf aanbevelen?: Ja

Super toffe box! Crossfit Gorinchem is een box waar je naar toe blijft gaan zodra je 1 keer bent geweest. Niet vergelijkbaar met een reguliere fitnessclub. Hier is elke les anders en noooit saai! Je weet niet wat je te wachten staat tot je eraan begint. Hierdoor train je alles en niet alleen waar je al goed in bent of wat je leuk vindt. Ook de dingen die je niet leuk vindt ga je waarderen doordat je er beter in wordt. Je wordt continu gemotiveerd door de ervaren enthousiaste coaches, in de les maar ook door bijvoorbeeld uitdagende challenges, clinics en evenementen als ook door de mede crossfitters waarmee je een leuke hechte sociale groep vormt. In en buiten de box hangt een superrelaxte sfeer. Iedereen op elk niveau is welkom en kan mee en krijgt de aandacht die nodig is om verder te komen. Toewijding en doorzettingsvermogen zijn wel essentieel.... maar eenmaal begonnen kun en wil je niet meer zonder!

by Gwen on
Zou u ons bedrijf aanbevelen?: Ja

Vanaf het moment dat ik binnenstapte was ik om. Crossfit is een ontzettend leuke en uitdagende sport die voor iedereen, ongeacht je niveau, toegankelijk is. Onder begeleiding van bekwame en enthousiaste coaches word je iedere keer weer gepusht om het beste uit jezelf te halen, maar krijg je ook juiste technieken aangeleerd om op een verantwoorde manier te kunnen sporten. Tel hier het gevarieerde lesaanbod en een ontzettend leuke ploeg gepassioneerde en gemotiveerde mensen bij op en je bent hier niet meer weg te slaan

by Rowanda on
Zou u ons bedrijf aanbevelen?: Ja

Super fijne box! De coaches letten goed op je techniek en motiveren je constant om het beste uit jezelf te halen. Belangrijkste is: train op je eigen niveau en probeer continue verder te komen. Daarnaast is het altijd gezellig, helpt iedereen elkaar en worden er ook clinics en andere events georganiseerd. Super!

by Karen on
Zou u ons bedrijf aanbevelen?: Ja

Een superbox om te trainen! De coaches motiveren je enorm en zorgen dat je de techniek goed onder de knie krijgt. Iedereen kan hier op zijn eigen niveau trainen en verder komen. Daarnaast is er postitieve sfeer, heb je diverse clinics en andere activiteiten buiten het crossfit om, zijn er enorme gezellige en gemotiveerde leden. Kom je hier 1x, dan wil je nooit meer iets anders!

by Roland on
Zou u ons bedrijf aanbevelen?: Ja

Super box, begeleiding is goed en de atmosfeer is echt heel prettig. Motiverende trainers en zeker een motiverende groep. Keep it up!

by Sara on
Zou u ons bedrijf aanbevelen?: Ja

Ik train nu 8 maanden bij crossfit Gorinchem en mijn energielevel en conditie is nog nooit zo goed geweest! Persoonlijke begeleiding en coaches die je continu motiveren zorgen ervoor dat je steeds fitter wordt en fit blijft! Het is voor iedereen toegankelijk, en er heerst een leuke sfeer! Wil je je fitter gaan voelen? Dan ben je hier bij het juiste adres ! 💪🏼

by Veronique on
Zou u ons bedrijf aanbevelen?: Ja

Super box waar ik altijd met plezier train! De coaches letten goed op je techniek en zorgen er graag voor dat je stappen maakt. Ook de sfeer onder alle leden is top

Page 1 of 3:
«
 
 
1
2
3
 
»